HTML

Halls of the Dead

No more room in Hell. The dead walk the Earth.

Friss topikok

  • Magnamanus: @efes: Még jó, hogy nem Orgovány a szülővárosa. Hiába, rosszkor rossz helyen lenni, ehhez is tehet... (2011.02.03. 12:12) A hajó elment
  • efes: Régen ez imádtam ezt a regényt (a sorozatot nem láttam). Úgy képzeltem, hogy Arbat az valami fénye... (2010.12.30. 17:29) Az Arbat gyermekei
  • Bobby Baccala: @papas: milyen időkben? hóban, fagyban? (2010.12.02. 22:20) Hol van a jó kormányzás?
  • Magnamanus: @Shaddam: Antikváriumokban általában kapható. Jelen pillanatban a bookline szerint a Pestszentimre... (2009.11.16. 23:29) Stanislaw Lem: Magellán-felhő
  • Oidipus Prime: Isten óvjon a második résztől mert az viszont embertelenül borzalmas. Ebben a filmben az a jó,hogy... (2009.10.01. 16:27) A dög - Feast

Egy lehallgatott beszélgetés

2009.03.26. 19:00 :: Magnamanus

Bréking!

A CIA által lehallgatott telefonbeszélgetést teszek közzé, ami szigorúan titkos, mert két igen magas rangú egyházi személy között folyt. A lehallgatott személyek konspiratív nyelvezetet használtak - nyilvánvalóan tudva lehallgatásukról -, ezért őket csak kezdőbetűkkel jelölték a lehallgatók. A kezdőbetűk azonban utalnak a beszélgetők eredeti nevére.

"Tárcsahang. Csöngés.

R. - Yo, brada Fekete Egyes, fekkapóver! Riszpekt és Yo!

T. - Yo! Riszpekt és Yo! Mit tehetek érted, Nagy Fehér?

R. - Van itt egy kis gikszer.. Tudod, jómultkor jártam abban a kis országban, hogy hívják, izé... Magyarország, és összejöttem egy csúcs bigével, totál belezúgtam, de olyat még te se láttál... Felajánlottam neki az anyámtól kapott SS-gyűrűmet, meg azt a Leonardót is a  kápolnából, amit mindig nézegettél, amikor látogatóba jöttél.

T. - És? Poronty van? Majd valamelyik ír árvaházunkba tesszük, oszt Yo.

R. - Nem, rosszabb... Úgy hírlik, mostanában meg fog jelenni a könyve, amiben mindent kitálal a régi pasijairól. Vagyis azokról is, akik nem is voltak a pasijai, csak eszméletlenül gazdagok meg híresek és mégse nem kellettek neki, csak ha fizettek.

T. - Hát fizessünk neki, hogy hallgasson.

R. - Nem lehet, már a Bors meg a Blikk is ír róla.

T. - Úristen, az rosszabb, mintha az amcsik bevetnénk ellenünk az atomot meg a Csaknorriszt. Mit tehetnénk e vész ellen, brada, amit az Úr bocsátott hű napszámosaira? Áldassék a neve, fekkapóver és Yo.

R. - Ammen. Arra gondoltam, brada, hogy te vagy a főnök Fekkalandba', én tettelek ott azzá, ezt pedig viszonozhatnád egy szívességgel. Ha például te ráijesztenél a picsára, például mondanád neki, hogy küldesz hozzá egy-két niggert lángvágóval meg pajszerral teszem azt, hogy szilikont cseréljenek neki a lökhárítóiban, vagy valami.

T. - Ammen. És honna fogjuk felismerni?

R. - Az könnyű, most minden újságban széltében-hosszában meséli, milyen ultragazdag csókákkal nem dugott. Mondjuk ilyennel arrafelé tele vannak az újságok, de mind közül ő az, aki a legnagyobb.

T. - Mije?

R. - Mindene, de különösen a lökhárítója. Atyám, azok a lökhárítók... Na mennem kell, hogy megáldjam a tömeget. Az apácákkal majd küldök haskát. Fekkapóver és Yo.

T. - Riszpekt és Yo.

Vonal bontva."

A fenti titokzatos beszélgetést a CIA elemzői nem tudták megfejteni, de tény, hogy ezt követően néhány nappal  Anikót egy titokzatos férfi megfegnyegette: " Összetörjük a csontjaidat és savval öntünk le, ha megjelenik a szennyműved! - szólalt meg egy rekedtes, torz hangú férfi a vonal túlsó végén, majd választ sem várva letette a telefont.

Szólj hozzá!

Címkék: lament

A bejegyzés trackback címe:

https://hallsofthedead.blog.hu/api/trackback/id/tr601027550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása